Reklama ir kainų talpinimas svetainėje PapilduKaina.lt

PapilduKaina.lt kiek vieną dieną pasiekia šimtus pirkėjų, kurie ieško maisto papildų internete. Jeigu Jūs esate maisto papildų pardavėjas ir turite internetinę svetainę bei norėtumėte patalpinti nuorodas į Jūsų parduodamas prekes, sekite toliau esančią informaciją.

Partnerystės programa

Mes bendradarbiaujame su Affiliate Window partnerystės programa, leidžiančia mūsų svetainei uždirbti komisinius nuo kiekvienos parduotos prekės, kurią įsigyja pirkėjas, nukreiptas mūsų svetainės. Prisijungę prie šios programos turėsite galimybę reklamuotis ne tik mūsų, bet ir daugybėje kitų svetainių. Kaip ir minėjome, komisiniai mokami tik tuo atveju jeigu yra parduodama prekė. Minimali komisinių suma norint bendradarbiauti su mumis turi būti 8-10%. Prisijungę prie šios programos, susiekite su mumis.

Tiesioginis bendradarbiavimas

Jeigu Jūsų nedomina prisijungimas prie Affiliate Window, galime taip pat pasiūlyti tiesioginį bendradarbiavimą, kai mokamas fiksuotas mėnesinis narystės mokestis. Mokestį nustatome kiekvienai e-parduotuvei atskirai, priklausomai nuo talpinamų prekių kiekio.

Mūsų kontaktinę informaciją galite rasti puslapyje Kontaktai.

[wpml_language_selector_footer]

PapilduKaina.lt yra nešališkas maisto papildų informacijos šaltinis, suteikiantis galimybę visiems vartotojams vertinti ir palikti atsiliepimus apie jų naudotus papildus.

 

Atsakomybės apribojimas: Atsiliepimai rasti šioje svetainėje yra tik vartotojų subjektyvi nuomonė ir nebūtinai atspindi produkto kokybę.

 

Kai kuriuos nuorodos esančios šioje svetainėje yra reklaminio tipo arba į partnerių svetaines, uždirbančios svetainės savininkui ir darbuotojams komisinius bei padedančios išlaikyti svetainę. Bet tai jokiu būdu neįtakoją atsiliepimų apie produktų kokybę.

 

PapilduKaina.lt dalyvauja Amazon EU Associates programoje, suteikiančios galimybę svetainėms užsidribti iš reklamos ir nuorodų į Amazon.co.uk/Amazon.de.

 

Dėmesio: Kainos, pateikiamos šioje svetainėje, gali skirtis nuo kainos pateikiamos gamintojo puslapyje, kurios nuolat keičiasi.

 

© 2015-2020 PapilduKaina.lt. Visos teisės saugomos. Privatumo Politika / Atsakomybės Apribojimas

PapilduKaina.lt
Logo
Register New Account
Shopping cart